Brommobiel aanschaffen?

Brommobiel specialist Carteam Garage de Boer
Carteam Garage de Boer is dé brommobiel specialist voor de regio ’t Zand, Schagen, Anna-Paulowna, Julianadorp en Den Helder. Met jarenlange ervaring met brommobielen zijn wij hét adres voor goed advies bij de keuze van het model en voor onderhoud van uw brommobiel.

Een brommobiel geeft u vrijheid. Betaalbare mobiliteit met een hoog niveau van comfort, en dat in een sportieve verpakking die bovenal veilig is. Met een brommobiel kunt u volop genieten van uw rijplezier. U zit warm en droog in de winter. Koel zitten in de zomer kan ook, met de optionele airco.

Voor wie geschikt?
Iedereen van 16 jaar of ouder met een bromfiets- of autorijbewijs mag een brommobiel besturen.

Voordelen

Warm, comfortabel en voordelig
U betaalt voor een brommobiel geen wegenbelasting. Uw voordeel is in vergelijking met een kleine personenauto al snel € 250 per jaar. Daarbij zit u warm en droog en kunt u een muziekje aan zetten. De automatische versnellingsbak zorgt voor een rustige doorstroming in het verkeer én maakt het rijden gemakkelijk.

Veiligheid op de 1e plaats
De brommobielen die Carteam Garage de Boer aanbiedt hebben allemaal een stevige kooiconstructie, knipperlichten in de zijschermen of buitenspiegels, gordelspanners en daarnaast een derde remlicht, een startblokkering en wegrijdbeveiliging, mistlampen voor en achteruitrijsensoren of -camera (een en ander afhankelijk van merk en uitvoering).

Airconditioning
Bij een aantal modellen is zelfs airconditioning mogelijk. Lekker koel in de zomer en geen beslagen ruiten in de winter.

Hulp nodig bij uw keuze?

Bel 0224-590969

Keuze uit elektrische brommobielen en met dieselmotor

Brommobielen hebben een relatief kleine motor op diesel of elektra. De prijs voor een brommobiel met een dieselmotor is in de aanschaf vaak lager, maar in vergelijking met een elektrische brommobiel zijn de verbruikskosten hoger. Aan de andere kant heeft een elektrische brommobiel een actieradius van maximaal 110 km, die van een dieselmotor is veel groter.

Diesel
Carteam Garage de Boer verkoopt brommobielen met een dieselmotor van de bekende en betrouwbare merken Microcar en Ligier. Het voordeel van de lagere literprijs voor diesel ten opzichte van benzine is voor u. Tanken hoeft u sowieso niet veel te doen met een verbruik van gemiddeld 1 liter diesel op 25 kilometer.

De meeste Microcar en Ligier modellen zijn voorzien van het revolutionaire Easy Park Systeem. Dankzij dit vernieuwende Easy Park systeem wordt wegrijden uit stilstand en niet te vergeten het parkeren een heel stuk eenvoudiger. Het systeem voorziet in een elektronisch geregelde kruipbeweging van de Microcar en de Ligier, waardoor schokken bij inschakelen en ontkoppelen van de CVT-automaat tot het verleden behoren.
De bestuurder van de Microcar of Ligier hoeft het gaspedaal niet in te drukken om het voertuig in beweging te krijgen. De brommobiel met Easy Park System accelereert automatisch en bijzonder soepel tot een snelheid van 7 km/u zodra u het rempedaal los laat.

Alle Microcar modellen

Elektrisch
Carteam Garage de Boer heeft voor de elektrische brommobielen voor het merk Move gekozen. Dit relatief nieuwe merk biedt voordelige brommobielen met een uitstekende garantie. De voordelen van elektrische brommobielen zijn:

  • meer comfort
  • stiller
  • fijngevoeliger
  • groter rijplezier
  • beter voor het milieu

Kiest u voor een elektrische brommobiel van Move, dan kunt u deze gemakkelijk thuis via het gewone stopcontact opladen.

Alle Move modellen